фото: pexels.comНай-силните играчи от основаването на турнира по тенис в София

...
фото: pexels.comНай-силните играчи от основаването на турнира по тенис в София
Коментари Харесай

Марин Чилич е резерва за турнира по тенис в София

фото: pexels.com

Най-силните играчи от основаването на шампионата по тенис в София ще гостуват у нас между 7 и 14 ноември. билети за шампионата ще се продават от през днешния ден, оповестиха уредниците.

Към момента последният непосредствено признат за присъединяване е №35 Кей Нишикори. Разбира се, описът е прелиминарен и е допустимо в идващите седмици да има и отказали се, което пък да освободи място за някои от останалите декларирани, които все още остават отвън главната скица.

Засега първата „ запаса “ измежду деклариралите присъединяване в шампионата е №37 в ранглиста на ATP Гидо Пеля. Следващите по ранкинг са французите Юго Умбер и Адриан Манарино, следвани от първенеца от US Open 2014 Марин Чилич.

Яник Синер е девети в листата на запасите, тъй че е доста евентуално да се наложи да играе квалификации. Сред далите поръчки други любопитни имена са още Миомир Кецманович, Джон Милман, Кайл Едмънд, Александър Бублик, Ришар Гаске, Франсис Тиафо, Люка Пуй и други.

Всичко това значи, че и квалификационния шампионат в София ще предложи доста забавни мачове, пише tenniskafe.com.

Турнирът у нас ще се организира сред 7 и 14 ноември и бъде финален за съвсем всички в международния хайлайф, защото е единствен във въпросната седмица и ще се организира директно преди Финалите на АТР.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР